Welkom bij Ergoline zonnecenter Sunfas.

Graag geven wij u een woordje uitleg over de werking van ons zonnecenter.

Sunfas is een hypermodern automatisch zonnecenter.
De allernieuwste en meest gebruiksvriendelijke technologie zorgt ervoor dat u in slechts enkele heel eenvoudige stappen van alle services kunt genieten.

Hoe werkt de registratie?

Ons zonnecenter is open van 6 uur tot 23 uur, 7 dagen op 7 voor geregistreerde klanten.
Wil jij ook genieten van een ongeëvenaard bruiningsresultaat en comfort, dan kan je je tijdens de bemande uren registreren.
Een enthousiaste medewerker informeert je en zal aan de hand van enkele vragen je huidtype en zonneprofiel bepalen.

Geef zeker je GSM nummer en e-mailadres door om je 20% korting te ontvangen met je verjaardag. Van zodra je het gedrukte document ondertekend hebt, kan je verantwoord en veilig zonnen…wanneer jij het wil!

Let op: U dient steeds uw electronische identiteitskaart mee te nemen!

Hoe zet ik een zonnebank aan?

Om een zonnebank te starten stop je je identiteitskaart in de lezer of beweeg je je badge voor de sensor waarna het systeem je gegevens zal ophalen.
Ons welkomstscherm geeft je een duidelijk overzicht van de beschikbare zonnebanken alsook van je saldo en persoonlijk zonneprofiel.
Van zodra je een zonnebank hebt geselecteerd kies je in het volgend scherm een voor gedefinieerd aantal minuten of stel je dit manueel in.

Mocht er onvoldoende krediet aanwezig zijn dan geeft het systeem je de mogelijkheid om te herladen. Dat kan door biljetten of munten in te voeren.

Op het scherm verschijnt je nieuw saldo. Druk op “ok”, en druk op “start” om je zonnebank te activeren.
Je kan je nu rustig naar je cabine begeven, je zonnebank zal automatisch starten na 5 minuten.
Tijd genoeg dus om de bank te reinigen en je zonneproduct aan te brengen.
Ben je sneller klaar dan kan je de zonnebank starten via de “start-toets” op de zonnebank.

Vergeet ook na je zonnebanksessie de bank niet te reinigen met de spray en de papieren doekjes en deponeer je gebruikte handdoekje in de mand bij cabine 8.

Hoe kan ik herladen?

Je kan je account op elk moment herladen, gebruik daarvoor je identiteitskaart of badge om je aan te melden op het systeem. Van zodra je gegevens zijn opgehaald krijg je linksonder de mogelijkheid om je saldo te verhogen. Druk op de knop “druk hier om geld toe te voegen” om het betaalscherm te openen en voer biljetten of munten in.

Klaar met herladen? Druk dan op de knop “OK” om terug te keren naar het welkomstscherm en een zonnesessie te starten of druk op “STOP” om het systeem te verlaten.

Hoe werkt de toegangscontrole?

Zonnen, in alle veiligheid, wanneer jij het wil? Dat kan! Ons Ergoline Sunfas zonnecenter is uitgerust met geautomatiseerde toegangscontrole. Als geregistreerde klant stop je je identiteitskaart in de lezer of beweeg je je badge voor de sensor. Van zodra je gegevens zijn opgehaald krijg je een groen signaal en kan je je identiteitskaart verwijderen en de deur gaat automatisch open. Ons gebouw en de parking zijn volledig verlicht en beveiligingscamera’s houden, met respect voor uw privacy, zowel binnen als buiten een oogje in het zeil.

Wat te doen bij vragen of problemen?

Heb je vragen of opmerkingen dan vind je in elke cabine en aan de betaalautomaat,
een telefoontoestel waarmee je op elk moment snel en gratis een medewerker kan contacteren.
U bent ook altijd welkom in onze parfumerie Parfas tegenover het zonnecenter dat open is van
dinsdag t/m vrijdag 10u00-18u00
en op zaterdag van 9u00-13u00.