Onder leiding van onze zonneconsulent hebben alle medewerkers van Sunfas alle ervaring en kennis om u persoonlijk een goed advies te geven. Dit geldt voor welk type zonnenbank en de daarbij behorende tijd het beste voor uw huidtype geschikt zijn.

Advies voor beginners
Personen met huidtype 1 mogen NOOIT onder de zonnebank. Bij huidtype 2 zullen wij adviseren om op een lichte zonnebank (500) te beginnen om verbranding te voorkomen.  Om een mooie kleur op te bouwen is het aangeraden om 2x per week te komen en voor het onderhouden 1x per week.

Advies voor licht gevorderden
Indien u van u zelf reeds een lichte bruine kleur heeft door het gebruik van een zonnebank of de zon zullen onze medewerkers u adviseren een wat zwaardere zonnebank (575/600/660) te gebruiken, omdat het zonnen op een lichte zonnebank voor uw huid weinig effect meer zal hebben. In onze moderne zonnestudio hebben wij voor alle huidtypes een geschikte moderne zonnebank om zo snel mogelijk mooi bruin te worden. Om een mooie kleur op te bouwen is het aangeraden om 2x per week te komen en voor het onderhouden 1x per week.

Advies voor gevorderden
U komt terug van een vakantie en u heeft nog een mooie bruine kleur en u wil deze nog een tijd behouden. Wij adviseren u afhankelijk van uw huidtype een zwaarder soort zonnebank (1100) te gaan gebruiken. Helaas moet u dit wel blijven doen omdat uw kleur anders, door het natuurlijke proces van celdeling, na ca 30 dagen geheel verdwenen is. U kunt uw mooie bruine huid na uw vakantie behouden indien u 1 maal per week op een zonnebank blijft zonnen.